station Brugge-Sint-Pieters

Station Brugge-Sint-Pieters signs
station Brugge-Sint-Pieters

hoe ons te bereiken per trein via het dichtstbijzijnde station?

het dichtstbijzijnde station is Brugge-Sint-Pieters. Deze ligt op +/- 550m van onze b&b. Als je het station verlaat, kom je uit op de Sint-Pietersstatiedreef. Die neem je naar rechts. Tussen huisnummers 46 en 47, sla je linksaf een straatje in (zie ook foto hieronder). Je bevindt zich nu op de historische site van de borstelfabriek. Je volgt het straatje dat een bocht naar rechts neemt en slaat dan links af. Ons huis, is de verste loods op je linkerkant.

how to reach us with the train via the nearby train station?

the closest train station is Brugge-Sint Pieters. This station is located at approximatly 550m from our b&b. When leaving the station, please take the Sint-Pietersstatiedreef to the right. Keep on walking till number 46. Take the small road between houses on 46 and 47 to the left (see photo below). You are now on the historical site of the broom factory. Follow the street, it will make a 90-degree turn to the right and then take the first to the left. Our house is the furthest on your left hand side.

Route station Brugge-Sint-Pieters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s