start

We zijn aan ons avontuur gestart!

Het verbouwen van een oude loods tot een b&b is onze uitdaging. Zoveel mogelijk zelf doen, met een beperkt budget. Renoveren hebben we al eens gedaan met ons eigen huis, maar een b&b met 5 slaapkamers is toch net iets uitdagender dan een kleine eengezinswoning. De Steenkaai is gelegen aan de rand van Brugge, de ideale uitvalsbasis om het historische centrum te bezoeken, te genieten van het culinaire, het Brugse ommeland te verkennen.

The adventure has started!

Transforming an old factory building into a b&b is our challenge. DIY with a limited budget, we have renovated before, but a b&b with 5 bedrooms is another level. The ‘Steenkaai’ is situated on the outer edge of Bruges City. Ideal for visiting the historical city centre, enjoying the culinary restaurants or discovering the beautiful country side.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s